WEDDING PARTNER PURE WEDDINGS

wedding partner pure weddings

Kristof Claeys fotografie stelt met trots wedding partner Pure Weddings voor…

WIE IS PURE WEDDINGS?

Ontmoet Annick van @pureweddingsbe (foto gemaakt door Kimberley Cuppens)!!

Ik ben Annick, wedding planner van Pure weddings, maar eigenlijk ben ik meer dan dat; ik ben ook wedding coördinator, adviesgever, wedding stylist, creatief met lasercut (welkomstbord, houten namen, bewegwijzering,…) en zo veel meer! Als wedding planner ben ik jullie rots in de branding, neem ik alle stress weg en houd ik het hoofd koel.

Na een mailtje vraag ik altijd eerst voor een kennismakingsgesprek (online of bij een theetje). Bij dit kennismakingsgesprek hoor ik graag meer over jullie huwelijksplannen en kan ik ook al voelen of er een goede klik is tussen ons; hoe zien jullie de dag, hoeveel gasten, wat is jullie thema/kleurenpalet, trouwen jullie voor de kerk of hebben jullie liever een ceremonie op de locatie, zijn er al andere huwelijksleveranciers geboekt, zorg ik voor de styling of doet de catering of locatie dit, … Zo krijg ik alvast een beter beeld van hoe ik jullie kan bijstaan in het proces naar jullie mooiste dag.

CONTACT

Interesse? Neem dan zeker een kijkje op mijn website Pure Weddings of op instagram @pureweddingsbe en stuur een mailtje naar annick@pureweddings.be…

WEDDING PARTNER PURE MOMENTS

Kijk hier voor meer info → Kristof Claeys Wedding

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol