INTERNATIONAL FAMILY PHOTOGRAPHER O/T YEAR

International family photographer o/t year

International family photographer o/t year! Parabens Kristof Claeys!

Bij ‘Inspiration Photographers’ reiken ze elk jaar de Golden Lens Awards uit. Deze fotografie associatie uit Brazilië benoemen dit liever als de ‘Oscars van de fotografie’. Om enige overdrijving zijn ze daar in Zuid-Amerika niet verlegen!

Bij Inspiration Photographers stimuleren ze portretfotografen, huwelijksfotografen, familiefotografen en videografen om beeldmateriaal in te zenden.

Daarom organiseren ze jaarlijks een wedstrijd. Doorheen 2023 hebben ze 6 award rondes georganiseerd. Dan kunnen fotografen wereldwijd telkens 7 beelden insturen. Een afwisselende jury van 3 internationale fotografen krijgt dan een karrevracht beelden in hun mailbox. Helemaal anoniem, omdat ze daardoor niet bevooroordeeld zijn. Daaruit mogen ze een kleine selectie maken. Als er meerdere juryleden je foto selecteren, dan verdient deze de mooie award stempel van ‘Inspiration Photographers’.

Tijdens de Golden Lens awards op het einde van het jaar, mogen de collega’s stemmen wie er met de trofee aan de haal mag gaan. Ik was genomineerd voor ‘International Wedding Photographer of the year’ en voor ‘International Family Photographer of the year’. In een ideale wereld mag je dan naar Brazilië reizen voor de ceremonie, maar corona besliste dat het digitaal moest gebeuren…

And the winner is? Heel trots met deze internationale erkenning uit Brazilië, waarbij alle stemmen komen van collega fotografen wereldwijd. Nailed it!!

Moest ik een tattoo verslaving hebben, zou deze niet misstaan ergens op mijn lichaam. International family photographer o/t year 2021…

Wil je graag mijn portfoliopagina bij Inspiration Photographers bekijken? → Kristof Claeys Inspiration Photographers

Meer info over documentaire trouwfotografie? → Documentaire trouwfotografie

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol