WEDDING PARTNER SPAZIO 24

Wedding partner Spazio 24! Kristof Claeys fotografie stelt met trots deze samenwerking voor!

WAAROM SPAZIO 24?

DE RUIMTE EN DE ACCOMMODATIE VOOR EEN GESLAAGD EVENT

Spazio Ampio, is de ruimte op de benedenverdieping. Dit is een unieke eventlocatie in een karaktervol, industrieel pand met bakstenen gewelven. De ruimte werd ingericht met oog voor design en met Italiaanse flair. De multifunctionele ruimte kan gehuurd worden voor allerlei privé- of bedrijfsevenementen. Zoals bijvoorbeeld productpresentaties, seminaries, fotoshoots, workshops, huwelijk, babyborrel, jubileum ,…

De capacitiet is tot 55 personen zittend. 75 personen walking dinner. 75 personen receptie.

Fuiven en louter dansfeesten worden niet toegestaan.

We kunnen in-house catering voorzien. En/of samen werken met enkele preffered partners. Eigen catering is niet mogelijk.

De locatie is vlot bereikbaar en er is gratis parking beschikbaar.

Op de bovenverdieping is er een vergaderruimte. Er is een lichtrijke ruimte die door het wit interieur met sobere accenten en zicht op het water zorgt voor een rustige omgeving waar ruimte is voor inspiratie en creativiteit.

Spazio Riunioni  is een vergaderruimte voor max. 20 personen. De ruimte kan ook dienst doen voor andere gelegenheden zoals bijvoorbeeld workshops. Daarnaast is er een breakout room beschikbaar voor ca. 8 personen. Deze kan eventueel apart als bureel gebruikt worden.

In-house catering is mogelijk. We werken graag een passende formule voor je uit.

CONTACTEREN

Wil je graag meer info over deze unieke zaal? Of wil je zelf eerst eens de sfeer gaan opsnuiven? Surf dan als de bliksem naar deze website! Doen! Contacteer ze gerust met mijn groeten!

→ Spazio 24 Gent 

WEDDING PARTNER SPAZIO 24

Kijk hier voor meer info → Kristof Claeys Wedding

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol