NINJA workshop.

Wees onzichtbaar..

Ooit stond ik in jouw schoenen. Ambitieus, maar te weinig kennis, ervaring en tijd. Mijn kennis heb ik in de loop der jaren zorgvuldig opgebouwd met workshops als deze, want kennis is de beste investering die je kan doen. Zo ben ik helemaal van 0 begonnen met huwelijksfotografie, maar dankzij dergelijke workshops – en hard werken – kon ik na 3 jaar een gedeelde 4e plaats bemachtigen bij de Masters of Wedding Photography BENELUX. Mijn kennis wil ik graag met je delen; maar doe er vooral je eigen ding mee. Als je wil groeien moet je tijd maken om te fotograferen en de ervaring krijg je er dan sowieso bij.

Met de ‘NINJA’-workshop zet je alvast een goede stap om te werken aan je passie voor fotografie. Hoe je camera werkt of hoe je die moet bedienen zal niet aan bod komen. Indien je je toestel nog niet de baas kan, dan komt deze workshop nog iets te vroeg voor jou. Hopelijk geraak je zo gebeten door de microbe dat je – net als ik – de ambitie krijgt om van je mooie hobby je beroep te maken. Be like a (photo) ninja!! Onzichtbaar, toch overal aanwezig en toeslaan op het juiste moment!

workshop #4: to be announced

investering: ?

locatie: ?

deelnemers: ?

inschrijvingen: ?

workshop testimonial

Zowel de goed gevonden mini-praktijk oefeningen (echte eye-openers), de vele tips voor zowel reportage en portret als de constructieve feedback op mijn huidig werk vond ik super! Het was ook top om je bezig te zien met klanten en mij uit mijn comfort zone te trekken, me het licht en de mogelijkheden te leren zien, alsook het belang om te connecteren met klanten en momenten uit te lokken…
Sam Pieters, Ouwegem

Interesse om deel te nemen aan deze workshop, wil je meer info of wil je in de wachtrij geplaatst worden? Vul zeker onderstaande vragenlijst in.

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be