NINJA workshop.

Video afspelen
Zowel de goed gevonden mini-praktijk oefeningen (echte eye-openers), de vele tips voor zowel reportage en portret als de constructieve feedback op mijn huidig werk vond ik super! Het was ook top om je bezig te zien met klanten en mij uit mijn comfort zone te trekken, me het licht en de mogelijkheden te leren zien, alsook het belang om te connecteren met klanten en momenten uit te lokken...
Sam Pieters
Huwelijksfotograaf
Wees onzichtbaar..

Ooit stond ik in jouw schoenen. Ambitieus, maar te weinig kennis, ervaring en tijd. Mijn kennis heb ik in de loop der jaren zorgvuldig opgebouwd met workshops als deze, want kennis is de beste investering die je kan doen. Zo ben ik helemaal van 0 begonnen met huwelijksfotografie, maar dankzij het volgen van workshops – en hard werken – kon ik na 3 jaar een gedeelde 4e plaats bemachtigen bij de Masters of Wedding Photography BENELUX. Mijn kennis wil ik graag met je delen; maar doe er vooral je eigen ding mee. Als je wil groeien moet je tijd maken om te fotograferen en de ervaring krijg je er dan sowieso bij.

Met de ‘NINJA’-workshop zet je alvast een goede stap om te werken aan je passie voor documentaire fotografie. Hoe je camera werkt of hoe je die moet bedienen zal niet aan bod komen. Indien je je toestel nog niet de baas kan, dan komt deze workshop nog iets te vroeg voor jou. 

NEWSFLASH! 4e editie van de workshop op 13 april 2024!

Voor de 4e editie, is de workshop in een totaal ander jasje gestoken! Daarin verdiepen we ons niet alleen in de documentaire aanpak van een huwelijksreportage, maar ook alles wat daarbij hoort. Want het fotograferen zelf is slechts 10% van een trouwreportage. Naast een pak tips & tricks om beter te leren fotograferen, neem ik je ook mee in de communicatie met klanten, marketing, editing, aftersales, in welke situaties je je reportageflitser moet gebruiken en hoe,… Kortom, the hole shabang! Deze workshop is een must voor zij die ambitie hebben om het te maken als documentaire trouwfotograaf!

workshop #4: 13 april 2024

investering: 450€ excl. BTW

locatie: Adegem

aantal deelnemers: 5

aantal plaatsen vrij: VOLZET

NINJA workshop

NINJA KOEN ENGELS

NINJA TIM NEELS

NINJA GUY NYS

NINJA FILIP MEUTERMANS

NINJA SOPHIE MORDYCK

ARE YOU THE NEXT NINJA?

Interesse om deel te nemen aan deze workshop, wil je meer info of wil je in de wachtrij geplaatst worden? Vul zeker onderstaande vragenlijst in.

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

info@kristofclaeys.be