Boudoir fotograaf.

An boudoir experience for real people…

Vrouwelijk schoon, op een heel mooie manier in beeld gebracht. Iedere vrouw zou dit moeten doen, het geeft een ongelofelijke kick en een boost voor het zelfvertrouwen. Bedankt voor de leuke shoot!
Babsie
Ik kon na 10 min volledig mijzelf zijn bij jou Kristof, je straalt rust uit en geeft mensen direct zelfvertrouwen door kleine aanmoedigingen waardoor ikzelf mij direct op mijn gemak voelde.
Vanessa
'Wow wat een foto's. Ik kan niet geloven dat ik zo goed op die foto's sta. Nog eens bedankt! In het begin was ik echt zenuwachtig, maar mijn zelfvertrouwen groeide enorm tijdens de shoot.'
Kimberley

Waarom zou ik een 'boudoir experience' willen beleven?

Het antwoord zit in de vraag zelf. Experience! De beleving! De meeste dames die deze reportage boeken, doen dit puur voor zichzelf. Om zich mooi te voelen. Om zich krachtig te voelen en eens uit hun comfort zone te komen. Zichzelf eens te vieren. Dames die zich eens geen mama willen voelen, maar als de prachtige vrouw die ze eigenlijk is. Ongeacht de leeftijd. Deze reportage is bedoeld voor niet-professionele modellen!

Kristof Claeys boudoir

Voeg je koptekst hier toe

'Wauw! Ben ik dat?'

Dit is een vaak gehoorde reactie als ze hun beelden krijgen. Ze houden ervan om zichzelf eens te zien op een manier die ze nooit voor mogelijk achtten. Op en top vrouw. Maar ze houden vooral van het gevoel en de beleving van de fotoshoot. Ik heb meermaals mogen ervaren hoe een timide dame tijdens het shooten plots zelfvertrouwen kreeg. Zich krachtig voelde. Zich gezien voelde. En daarom alleen zou dit op je bucket list moeten staan.

Bepaal jij als fotograaf welke outfit ik moet aantrekken?

Nooit! Voor de ene persoon is een knoopje losser van een hemdje al boudoir genoeg; voor een andere is dit de full monty. Aan de hand van een moodboard bepaal je op voorhand zelf wat je wel of niet wil doen; zo komt zowel jij als de fotograaf nooit voor verrassingen te staan. Doe het lekker voor jezelf, als geschenk voor je partner of breng je partner gewoon mee!

Kristof Claeys boudoir
Kristof Claeys boudoir

Voeg je koptekst hier toe

Maternity boudoir!

Bij een zwangerschapsboudoir mag je met trots je bolle buikje tonen! Want geen enkele zwangerschap mag voorbij gaan zonder fotoshoot; dus je kan het zowel op een unieke manier doen! Doe het alleen of samen met je partner. Een maternity boudoir kan je ook combineren met meer traditionele portretten op locatie…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

info@kristofclaeys.be