WEDDING PARTNER Les Pavés

Wedding partner Les Pavés! Kristof Claeys fotografie stelt met trots deze samenwerking voor!

Waarom Les Pavés?

Lennert en Lorenzo runnen Les Pavés reeds 5 jaar met passie voor ieder feest. Dankzij de vliegende start in 2018 bleek dit reeds voor velen dé ideale locatie voor een smakelijk en hartelijk feest in al zijn vormen. Een volledige menu aan tafel of liever in een losse setting, alles is mogelijk! De persoonlijke aanpak en huiselijke sfeer worden hierbij héél hoog in het vaandel gedragen.

Wie zijn Les Pavés?

Lennert bereidt als chef alles van begin tot eind in huis. Dankzij de vele ervaringen in voorgaande horecazaken is Lennert van vele markten thuis en kan hij een heel breed assortiment aan formules aan u voorstellen. Aan u de keuze!

Lorenzo zorgt als maître voor een losse maar zéér correcte bediening. Volgens de regels van de kunst zorgt hij voor een vlotte en enthousiaste wind in de prachtig ingerichte zalen en sfeervolle afgesloten tuin om u en uw gasten op hun gemak te stellen en op hun wenken te soigneren.

Welkom in Les Pavés

CONTACTEREN

Wil je graag meer info over deze unieke zaal? Of wil je zelf eerst eens de sfeer gaan opsnuiven? Surf dan als de bliksem naar deze website! Doen! Contacteer ze gerust met mijn groeten!

→ Les Pavés Eeklo 

Wedding partner Les Pavés

Kijk hier voor meer info → Kristof Claeys Wedding

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol