WEDDING PARTNER KAIROS CELEBRATIONS

Kristof Claeys fotografie stelt met trots wedding partner Kairos Celebrations voor…

OVER ONS

Wij zijn Shannon en Stefan. Al vijf jaar zijn wij een onafscheidelijk duo. Shannon studeerde eventmanagement en ging daarna aan de slag bij één van de grotere Belgische banken. Het was pas toen ze Stefan ontmoette dat de organisatiemicrobe terug begon te kriebelen. Stefan heeft een jarenlange carrière bij een eventbureau achter de rug en organiseert nu internationale personeelsevents bij een multinational. 

We kennen elkaar door en door. Dat maakt ons een heel sterk organisatie team, want laten we eerlijk zijn, een huwelijk in het buitenland kan stresserend zijn. Laat dat nu net onze sterkte zijn. 

Ik ben Belgische, maar met een extreme voorliefde voor de mediterrane cultuur. Stefan is half Belg, half Grieks. Hij spreekt en schrijft vloeiend Grieks, waardoor de communicatie met onze leveranciers vlekkeloos verloopt.

ONZE STERKTES

Shannon

Ik ben weddingplanner, ceremoniespreker en eventstylist. Als uw persoonlijke weddingplanner sta ik klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Vanaf het allereerste gesprek tot het moment dat u ‘ja’ zegt, zorg ik zorgvuldig voor de coördinatie en planning van uw bruiloft. 

Als ceremoniespreker werk ik nauw met jullie samen om een persoonlijke en betekenisvolle ceremonie te creëren. 

Als eventstylist ben ik gepassioneerd door het creëren van adembenemende settingen die jullie persoonlijkheid weerspiegelen. Van elegante bloemstukken tot verfijnde huwelijksbogen, ik streef ernaar om elk detail samen te brengen en een sfeer te creëren die jullie en de gasten zal betoveren. 

Stefan

Stefan heeft een enorm organisatietalent. Daarnaast is hij zeer punctueel en de ideale persoon om het budget op te volgen. 

Zijn grootste sterkte is uiteraard de kennis van de Griekse taal en gewoontes. 

CONTACTEER ONS

Langveld 10 2600 Berchem Gsm: 0495 40 49 46

www.trouweningriekenland.be

shannon@kairos-experience.be

WEDDING PARTNER KAIROS CELEBRATIONS

Kijk hier voor meer info → Kristof Claeys Destination Wedding

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol