PHOTOGRAPHY SPEAKER

PHOTOGRAPHY SPEAKER

Photography speaker…

Dit is een zin die ik 20 jaar geleden nooit luidop durfde zeggen. Spreken voor een groep mensen. Laat me niet lachen! Op school was ik voor spreekbeurten altijd gebuisd. Speaker. Wie doet nu zoiets?

Ja, ik ben introvert van karakter. Nee, grote groepen zijn mijn ding niet. Zeker als ik niemand ken. Maar heel veel mensen zijn introvert. Dit is geen ziekte, maar een algemene eigenschap. Dankzij de fotografie, ben ik dit meer en meer aan het overwinnen. Nu heb ik er geen problemen mee om alleen naar bijvoorbeeld een conferentie te gaan. Ik zie dan wel wie ik daar tegen kom.

Mijn eerste poging minder introvert te zijn, was tijdens mijn allereerste NINJA workshop. 4 mensen kwamen om inspiratie op te doen. Kennis te vergaren. Ontdekken hoe ik fotografie bekijk. Mensen met vragen. En dan moet ik wel het woord nemen.

Onlangs was ik keynote speaker op een event van Unizo Maldegem. Het thema was ‘lokaal geliefd, globaal erkend’. Dankzij mijn internationale awards, vonden ze mij dé geschikte speaker. En zo deelde ik mijn verhaal. Hoe ik van een introvertre jongeman kom, naar hoe ik vandaag ben. Een verhaal die begint in Maldegem en dan de wereld rond gaat. Tunesië. Libië. Niger. Burkina Faso. Benin. Gent. Italië. Texas. Maldegem. In die volgorde. Zelfs de meest doorwinterde bedrijfsleider kwamen me proficiat wensen na mijn talk. Ik kon hén inspireren. Nailed it!

Wil je mijn verhaal horen op je event? → Photography speaker

Volg hier mijn nieuwste reportages! → Portfolio

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol