DESTINATION WEDDING, CAPE TOWN

HUWELIJKSFOTOGRAAF IN ZUID-AFRIKA

Destination wedding Cape Town

Dilemma! Trouwen met 200 aanwezigen in België of met een select gezelschap een ongeloofelijk huwelijksavontuur beleven; zoals een destination wedding in Cape Town? En zo kwam ik na een lange reis via Dubai in Zuid-Afrika terecht, om een documentaire te maken van het huwelijk van Eline & Jo. De sfeer bij een destination wedding is sowieso helemaal anders dan wij gewoon zijn; dan heb je gewoon tijd om tot 15u aan het zwembad te liggen vooraleer naar de ceremonie te gaan.

Als jullie zelf worstelen met dit dilemma, heb ik 1 gouden raad voor jullie. Gewoon doen!! Ga voor je destination wedding in Cape Town als dit jullie droom is! Dit is een avontuur die ze jullie nooit meer kunnen afpakken en een onvergetelijke belevenis voor jullie gasten.

Als huwelijksfotograaf was dit huwelijk een combinatie van werken en ontspanning. Bij de meeste destination weddings is het invliegen, fotograferen en terug het vliegtuig op. De afstand te ver en de locatie te mooi! Dit deed me beslissen om een paar dagen extra te blijven. Ik heb om mezelf Table Mountain beklommen, de oversteek gemaakt naar Nelson Mandela’s Robben Island, gevaren tussen school dolfijnen met zicht op de prachtige skyline van Cape Town,… Er bestaan minder sexy werkuitstapjes dan Kaapstad!

Wil je graag zelf trouwen in het buitenland? → Kristof Claeys Destination Wedding

Meer ‘destination portfolio’ zien? Volgen maar! → instagram

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol