SPORTEVENT ‘VELODROOM’

SPORTEVENT 'VELODROOM'

SPORTEVENT 'VELODROOM'

Het sportevent ‘velodroom’ was voor veel mensen een ontlading! Soortgelijke events waren in tijden van corona en lockdowns geen evidentie. Maar er was groen licht, dus er werd gekoerst!

Dus ik stond present aan de streep voor de start van de 5e GP Velodroom! Verschillende categorieën hadden vandaag hun wedstrijd, met als doel als eerste de finish te halen. Dit zijn geen profwielrenners, maar wat werd er hard gereden!

Zo zag ik iemand nipt de sprint winnen. Uit zijn uitbundige reactie te lezen, vermoedde ik dat dit zijn eerste overwinning was. Dat hij tot het uiterste is gegaan, werd duidelijk toen hij zijn maaginhoud noodgedwongen terug zag. Direct getroost door een trotse WAG. Wat kan de koers toch mooi zijn!

Met deze reportage, lag mijn focus niet meteen op de renners. Ik vertel dan liever het verhaal van het hele gebeuren!

Voor de wielrenners/sympathisanten die alle 400 beelden graag wil bekijken/downloaden kan dit doen via deze link; 5e GP Velo-Droom

Wil je graag dat ik kom fotograferen op je verjaardag, bedrijfsevent, concert, netwerkmeeting, sweet 16, sportevent, gemeentelijk event, team building, fuif,… → Kristof Claeys Event

Of wil je er liever de photo booth plaatsen of zelfs een combinatie met fotografie? → Kristof Claeys Photo Booth

Volg mijn nieuwste reportages! → Portfolio

Video afspelen

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol