Een boost voor je zelfvertrouwen.

‘Oh wauw, ben ik dat?’ Dit is de reactie die ik wil bereiken. Doe het samen met je partner, als geschenk voor je partner of lekker voor jezelf. Een six-pack of een ‘ideale’ figuur heb je zeker niet nodig; iedereen kan er sexy uitzien tijdens een boudoirshoot! Het is een boudoir sessie, dus we gaan uit de kleren. Hoever je hierin wil gaan bepaal je helemaal zelf a.d.h.v. een moodboard die ik je zal doorsturen. Speelse kledij, lingerie, bedekt naakt of full monty; je laat op voorhand weten hoe naakt je wil gaan. We doen niets wat je niet wil!

boudoir testimonial

Vrouwelijk schoon, op een heel mooie manier in beeld gebracht. Iedere vrouw zou dit moeten doen, het geeft een ongelofelijke kick en een boost voor het zelfvertrouwen. Ik kon achter 10 min volledig mijzelf zijn bij jou Kristof, je straalt rust uit en geeft mensen direct zelfvertrouwen door kleine aanmoedigingen waardoor ikzelf mij direct op mijn gemak voelde en ontspannend door gans de fotoshoot kon dansen. Nogmaals merci.”

Babsie

FAQ’s

Nooit! Voor de ene persoon is een knoopje losser van een hemdje al boudoir genoeg; voor een andere is dit de full monty. Aan de hand van een moodboard bepaal je op voorhand zelf wat je wel of niet wil doen; zo komt zowel jij als de fotograaf nooit voor verrassingen te staan.

 

Zeker! Ook als die niet mee op beeld wil gaan.

Bij een boudoir sessie bezorg ik je een GDPR-document waarin je kan aanduiden als ik die al dan niet kan gebruiken voor promotie. Liever niet, geen enkel probleem!

Bij je thuis. In een mooie woning van jullie vrienden. Eventueel een mooie B&B kamer huren.

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol