Bedrijfsfotograaf

Schenk je weinig aandacht aan hoe je je bedrijf presenteert op sociale media of je website. Plaats je vaak gsm-beelden waarvan de kijker in 1 opslag ziet dat je het zelf hebt gedaan. Alles is visueel en goede beelden kunnen eventueel nieuwe klanten triggeren om toch maar eens jouw website te ontdekken ipv je concurrent. Wist je dat je geen grote investering moet doen om beeldmateriaal te hebben van je bedrijf waarmee je een lange tijd verder kan?

 

Wist je dat een behind the scenes reportage van je beroepsactiviteiten, workshop of teambuilding een toppertje is; want je volgers leren graag de mannen en vrouwen achter het bedrijfslogo kennen.

 

Een project die verspreid is over meerdere data en verschillende locaties is zeker mogelijk. Laat me je wensen weten en ik bezorg u een aangepaste offerte.

Er is bijvoorbeeld een social media pakket, een teambuilding pakket, een toonzaal pakket, een ‘at work’ pakket,… Wat het best bij je bedrijf past.

Contacteer me en ik bezorg je een prijslijst met de verschillende mogelijkheden…

bedrijf testimonial

Het magazine voor onze raamdecoratie krijgt meer en meer vorm. Door alles in te vullen wordt nog meer duidelijk hoe goed uw werk is

Tyyli raamdecoratie

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be