CULTUREEL EVENT ‘HOMELANDS’

CULTUREEL EVENT 'HOMELANDS'

Het cultureel event ‘Homelands’ was voor mij een eerste kennismaking met de bruisende multi-cultuur in Brussel…

Je organiseert iets – groot of klein – en je wil je gasten helemaal in de watten leggen. Je spendeert uren aan de voorbereiding en met het event zelf ben je ook al gauw enkele dagen in de weer om alles piekfijn in orde te krijgen. Laat de herinnering naar je event in leven houden en laat een documentaire maken ervan. Beelden waarnaar je later met veel plezier naar terug zal kijken. Zo was het cultureel event ‘Homelands’ ook een schot in de roos…

Homelands is een project die in 2018 is gestart in Brussel. Brussel kent vele nieuwkomers uit alle windstreken. Deze mensen proberen hun plaats te vinden in onze hoofdstad.

Het doel van het project is sociale inclusie promoten. Een dialoog tussen Belgische inwoners en de nieuwkomers. En dit door middel van de meest krachtige gereedschappen uit iedere cultuur. Kunst!

Kunstenaars die willen deelnemen, worden toegewezen aan locale culturele instituten. Daar zullen ze een artistiek traject volgen van 6 maanden. De apotheose is dan de tentoonstelling waarin het resultaat word getoond. Zang, dans, kunstwerken, fotografie, film,… Alles komt aan bod, samen met lekkere exotische hapjes.

Het deed me veel plezier dat de organisatie mij vroeg om naar Brussel af te zakken en hiervan een documentaire te maken. Graag mee van dat!

Wil je graag dat ik kom fotograferen op je verjaardag, bedrijfsevent, concert, netwerkmeeting, sweet 16, sportevent, gemeentelijk event, team building, fuif,… → Kristof Claeys Event

Of wil je er liever de photo booth plaatsen of zelfs een combinatie met fotografie? → Kristof Claeys Photo Booth

Volg mijn nieuwste reportages! → Portfolio

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol