2023 WEDDING THROWBACK

2023 wedding throwback

2023 wedding throwback…

Op het eind van het jaar is het als huwelijksfotograaf altijd leuk om een terugblik te doen. De voorbije jaren heb ik al het geluk gehad om een trouwreportage te mogen maken in iedere Belgische provincie. Van West-Vlaanderen tot Luik! Op 1 provincie na. De provincie Luxemburg…

2023 was het jaar dat ik ook deze provincie van mijn bucket list mocht schrappen, want een koppel uit het Nederlandse Noordwijkerhout nam me mee naar de Ardennen. En zo is mijn ronde van België volledig. What’s next?

In 2023 mocht ik opnieuw een Nederlandse provincie toevoegen aan mijn portfolio. Na Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland; mocht ik dit jaar ook Limburg bezoeken. Het is leuk dat ook Nederlands bruidsparen mij boeken, want voor 2024 staat de provincie Utrecht op de planning.

Maar 2023 was ook het jaar van de destination wedding. Zo begon mijn jaar in januari, met een destination wedding in het prachtige Zuid-Afrika. En eindigde mijn jaar in het even prachtige Spanje.

Een jaar om niet snel te vergeten en hopelijk kunnen we de volgende jaren op dit elan verder surfen. Een mix van België & Nederland en af en toe een avontuur naar een mooie bestemming. Dan ben ik op mijn best!

Prettig Nieuwjaar en check zeker onderstaande film; 2023 wedding throwback!!

Wil je graag recente previews bekijken? → Kristof Claeys (destination) wedding

Video afspelen

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol