Boudoir fotograaf.

An unreal boudoir experience for real people…

boudoir experience Kate
boudoir experience stefanie
BOUDOIR EXPERIENCE
boudoir experience elvina
Waarom zou ik een ‘boudoir experience’ willen beleven?
 
Het antwoord zit in de vraag zelf. Experience! De beleving! De meeste dames die deze reportage boeken, doen dit puur voor zichzelf. Om zich mooi te voelen. Om zich krachtig te voelen en eens uit hun comfort zone te komen. Zichzelf eens te vieren. Dames die zich eens geen mama willen voelen, maar als de prachtige vrouw die ze eigenlijk is. Ongeacht de leeftijd. Zo kwam bijvoorbeeld een dame die haar 50e verjaardag wou vieren bij mij terecht en die was heel trots met de beelden van de vrouw die ze nu is…
 
Waarvoor hebben mensen al een boudoir reportage geboekt?
 
  • om een mijlpaal te vieren (verjaardag, zwangerschap, gewichtsverlies, overwinning op een ziekte,…)
  • om een nieuw hoofdstuk in je leven op een unieke manier in gang te trappen (nieuwe relatie,…)
  • vriendinnen groepjes die eens out of the box gingen en een BFF boudoir deden
 
‘Wauw, ben ik dat?’
 
Dit is een vaak gehoorde reactie als ze hun beelden krijgen. Ze houden ervan om zichzelf eens te zien op een manier die ze nooit voor mogelijk achtten. Op en top vrouw. Maar ze houden vooral van het gevoel en de beleving van de fotoshoot. Ik heb meermaals mogen ervaren hoe een timide dame tijdens het shooten plots zelfvertrouwen kreeg. Zich krachtig voelde. Zich gezien voelde. En daarom alleen zou dit op je bucket list moeten staan.
boudoir experience laura
BOUDOIR EXPERIENCE
BOUDOIR EXPERIENCE
Vrouwelijk schoon, op een heel mooie manier in beeld gebracht. Iedere vrouw zou dit moeten doen, het geeft een ongelofelijke kick en een boost voor het zelfvertrouwen. Ik kon achter 10 min volledig mijzelf zijn bij jou Kristof, je straalt rust uit en geeft mensen direct zelfvertrouwen door kleine aanmoedigingen waardoor ikzelf mij direct op mijn gemak voelde en ontspannend door gans de fotoshoot kon dansen. Nogmaals merci."
boudoir experience laura
zwangerschapsboudoir sophie

SOLO BOUDOIR

KOPPEL BOUDOIR

BFF BOUDOIR

MATERNITY BOUDOIR

40 IS THE NEW 20

Heb je vragen? Ongetwijfeld! Ontdek hier enkele FAQ’s. Heb je toch nog een extra vraag, contacteer me gerust via info@kristofclaeys.be…

‘Oh wauw, ben ik dat?’ Dit is de reactie die ik wil bereiken. Doe het samen met je partner, als geschenk voor je partner of lekker voor jezelf. Een six-pack of een ‘ideale’ figuur heb je zeker niet nodig; iedereen kan er sexy uitzien tijdens een boudoirshoot! Het is een boudoir sessie, dus we gaan uit de kleren. Hoever je hierin wil gaan bepaal je helemaal zelf a.d.h.v. een moodboard die ik je zal doorsturen. Speelse kledij, lingerie, bedekt naakt of full monty; je laat op voorhand weten hoe naakt je wil gaan. We doen niets wat je niet wil!

 

Bij een zwangerschapsboudoir mag je met trots je bolle buikje tonen! Want geen enkele zwangerschap mag voorbij gaan zonder fotoshoot; dus je kan het zowel op een unieke manier doen!

 

Nooit! Voor de ene persoon is een knoopje losser van een hemdje al boudoir genoeg; voor een andere is dit de full monty. Aan de hand van een moodboard bepaal je op voorhand zelf wat je wel of niet wil doen; zo komt zowel jij als de fotograaf nooit voor verrassingen te staan.

 

Zeker niet! Het is net de bedoeling dat deze fotosessie voor iedereen is. Meer nog, het merendeel van mijn klanten zijn dames die zich eens geen mama willen voelen maar als de knappe dame die ze is. Leeftijden tussen de 20 en 55 jaar zijn al de revue gepasseerd, dus iedereen welkom!

Zeker! Ook als die niet mee op beeld wil gaan.

Bij een boudoir sessie bezorg ik je een GDPR-document waarin je kan aanduiden als ik die al dan niet kan gebruiken voor promotie. Liever niet, geen enkel probleem!

Bij je thuis. In een mooie woning van jullie vrienden. Eventueel een mooie B&B kamer huren.

Zeker! Je bepaalt zelf het bedrag die je op de bon wil zetten. De bon kan afgehaald worden in Adegem of digitaal verstuurd worden.

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

info@kristofclaeys.be