PROVINCIE OOST-VLAANDEREN, BEVEREN

PROVINCIE OOST-VLAANDEREN, BEVEREN

provincie oost-vlaanderen beveren

PROVINCIE OOST-VLAANDEREN, BEVEREN

Een klassieke trouwfotograaf zal een hele dag door lopen regisseren tegen het koppel en de gasten. Waar te staan. Wat te doen. Een hele dag poseren. Ik doe het tegenovergestelde. Ik laat jullie en je gasten gewoon jezelf zijn en dat is mijn geheime recept voor spontane fotografie! Doe wat je wil en ik leg dit op mijn eigen unieke NINJA style vast…

Ik ga jullie en je gasten nooit dirigeren waar te staan en wat te doen. Ik ben op mijn best als ik doorheen het gebeuren kan zweven zonder al te veel op te vallen. Op deze manier kan je deze belangrijke dag beleven zoals je het zelf in gedachten hebt. Zelfs bij de fotoshoot heb ik een aanpak waardoor het niet eens lijkt alsof je staat te poseren…

Een documentaire kijk op een huwelijk is helemaal waar ik voor sta. Met de focus op echte momenten en niet diegene die in scène gezet zijn. Voor zij niet niet graag poseren, zijn hier aan het juiste adres…

Een zo mocht ik een documentaire maken van Arona & Bo. Oordeel gerust zelf als ze genoten hebben van hun dag…

Wil je graag een documentaire huwelijksreportage boeken? → Kristof Claeys Wedding

Meer ‘wedding portfolio’ zien? Volgen maar! → instagram

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol