FAMILIE CLAEYS

familie claeys

FAMILIE CLAEYS

Als documentaire fotograaf kan ik me helemaal uitleven in day in the life sessies.

Jullie doen je eigen ding en ik doe mijn ding! Ik volg jullie overal tijdens jullie dagelijkse bezigheden en ik leg het karakter van jullie gezin vast. Ook als er eens een huilmomentje of een ruzietje is tussen de kinderen. Ze zijn gewoon zichzelf in al hun speelsheid. Het fantastische aan kinderen is dat je een hele waaier aan emoties krijgt in korte tijd en net dat is wat een day in the life zo uniek maakt t.o.v. een traditionele fotoshoot…

Ik heb al vaak mogen ervaren dat net voor een traditionele gezinsreportage de kinderen eerst nog eens de les gespeld worden dat ze moeten flink lachen, braaf zijn, dat hun kleren mooi moeten zitten, statisch poseren… Met andere woorden, ze hebben er al geen zin meer in omdat ze zichzelf niet mogen zijn. Met een day in the life reportage leg je op een unieke manier het karakter van jullie gezin vast. Niet geposeerd. Ongeremd. Een gezinsdocumentaire. Laat jullie fotograferen tijdens jullie dagelijkse bezigheden. Dan maakt het niet uit als de kinderen zwarte knieën hebben of er spaghettisaus is gemorst. Dat is een teken dat ze zich uitleven en net dat zijn de mooiste beelden. Foto’s die binnen tientallen jaren ongetwijfeld prachtige herinneringen laten opborrelen… 

Voor deze day in the life sessie mocht ik de familie Claeys volgen. Wat zijn de plannen, vroeg ik. Een terras delven. Perfect!

Wil je graag een day in the life ervaring meteen van je bucket list vinken? → Kristof Claeys Day in the life

Meer ‘day in the life portfolio’ zien? Volgen maar! → instagram day in the life

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol