BOUDOIR EXPERIENCE STEFANIE

BOUDOIR EXPERIENCE : THE ONE WITH STEFANIE

boudoir experience elvina

BOUDOIR EXPERIENCE STEFANIE

‘Confidence is the most sexy thing a woman can wear’ en dat is helemaal waar deze foto sessie voor staat!

Je hoeft geen professioneel model te zijn hiervoor of in het bezit zijn van de ‘ideale maten’. Integendeel! Deze boudoir experience is bedoeld voor mensen die het helemaal niet gewoon zijn om voor de camera te staan. Jezelf vieren staat centraal in deze reportage en het plan is dat je – samen met een pak mooie portretten – vol zelfvertrouwen op deze ervaring terug blikt!

In deze fotosessie ga je uit de kleren, maar voor de ene is een knoopje losser al meer dan genoeg; voor een ander mag dit de full monty zijn. Je bepaalt nog voor de fotoshoot nog wat je grenzen zijn en zo komen zowel het model als de fotograaf niet in een oncomfortabele situatie terecht.

De meeste ‘modellen’ zijn dames die intussen de 30-40 gepasseerd zijn. Zij willen zich voor een keer geen mama voelen, maar de prachtige dame die ze eigenlijk is. Doe deze fotoshoot vooral voor jezelf of doe het samen met je partner. De boudoir experience Stefanie was een unieke ervaring, die eigenlijk op iedereen zijn bucket list zou moeten staan!

Wil je graag die boudoir experience meteen van je bucket list vinken? → Kristof Claeys Boudoir

Meer ‘boudoir portfolio’ zien? Volgen maar! → instagram

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol