PROVINCIE LUIK, MALMEDY

PROVINCIE LUIK - MALMEDY

WEDDING ARDENNEN - MALMEDY

PROVINCIE LUIK – MALMEDY

Dilemma! Trouwen met 200 aanwezigen in België of met een select gezelschap een ongeloofelijk huwelijksavontuur beleven; zoals een Ardennen wedding in Malmedy? En zo kwam ik na een lange autorit in de Ardennen terecht, om een documentaire te maken van het huwelijk van Eveline & Michal. De sfeer bij een destination wedding is sowieso helemaal anders dan wij gewoon zijn; dan heb je gewoon tijd om tot 15u aan het zwembad te liggen vooraleer naar de ceremonie te gaan.

Als jullie zelf worstelen met dit dilemma, heb ik 1 gouden raad voor jullie. Gewoon doen!! Ga voor je Ardennen wedding in Malmedy als dit jullie droom is! Dit is een avontuur die ze jullie nooit meer kunnen afpakken en een onvergetelijke belevenis voor jullie gasten.

Als huwelijksfotograaf is het altijd leuk als er een internationale sfeer is. Zo leerde ik de Belgische bruid Eveline toevallig kennen in Albuquerque, New Mexico. Haar toekomstige is een jongeman uit Slovakije. Maar gezien ze beide globetrotters zijn, waren er ook mensen uit Duitsland, Tjechische Republiek en Schotland aanwezig. Een bont allegaartje in een prachtige setting. Wat kan mijn job toch mooi zijn…

Wil je graag zelf trouwen in de Ardennen? → Kristof Claeys Destination Wedding

Meer ‘destination portfolio’ zien? Volgen maar! → instagram

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol