ALEXANDRA & DANIEL CAPE TOWN

DESTINATION KOPPEL SHOOT

alexandra & daniel cape town

Alexandra & Daniel Cape Town. Een avontuurlijke koppel shoot in Zuid-Afrika.

Voor portretfotografie kan je zeker bij mij terecht. Laat bijvoorbeeld nooit een zwangerschap passeren zonder er een shoot van te doen. Verliefde koppels fotografeer ik in binnen -en buitenland. Voor unieke communie of lentefeest reportages mag je me altijd mailen. Of doe eens iemand een BFF sessie cadeau, waarmee je een fotoshoot doet met je beste vriendinnen. Of laat je puber vereeuwigen met een puberty sessie vooraleer ze plots zo snel volwassen zijn. Misschien wil je iemand met een prachtige baard een baardman sessie als geschenk geven? Heb je een ander portret in gedachten? Ik laat me graag uitdagen! Dus stuur me zeker je special request door en dan maken we dit zeker mogelijk…

En zo was er plots Alexandra & Daniel Cape Town. Een destination koppel shoot in de prachtige Bo-Kaap wijk van Cape Town. Het leven is zoveel mooier in kleur. En als je dan nog eens Table Mountain als uitzicht hebt, is dit een ideale locatie voor een fotoshoot…

Wil je graag dat ik een portret van je maak? Koppel shoot. Zwangerschapsshoot. Communie. Puberty sessie. BFF sessie. → Kristof Claeys Portret

Volg mijn nieuwste reportages! → Portfolio

contacteer mij met al jouw vragen over shoots, workshops…

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be

© 2021 Kristof Claeys 2021 design by pixol