NINJA WORKSHOP

Studenten fotografie hebben me in het verleden meermaals benaderd om mee te lopen tijdens een fotoshoot. Helaas ben ik dan volop aan het werk en heb ik eigenlijk geen tijd om je te woord te staan.

Met deze workshop geef ik je alles mee hoe ik te werk ga als portret -en reportagefotograaf; na de ‘theorie’ gaan we aan de slag met een echte fotoshoot.

Ik toon je hoe je je onderwerp moet belichten en hoe je naar het licht moet kijken. Van zodra je dit door hebt, kan je met mijn tips verder werken om te evolueren als fotograaf. Hoe je camera werkt of hoe je die moet bedienen zal niet aan bod komen. Indien je je toestel nog niet de baas kan, dan komt deze workshop nog iets te vroeg voor jou. Deze dagworkshop is bedoeld voor de gevorderde fotograaf; volledig manueel fotograferen is een pluspunt!

Ooit stond ik in jouw schoenen. Ambitieus, maar te weinig kennis, ervaring en tijd. Mijn kennis heb ik in de loop der jaren zorgvuldig opgebouwd met workshops als deze, want kennis is de beste investering die je kan doen. Mijn kennis wil ik graag met je delen; maar doe er vooral je eigen ding mee. Als je wil groeien moet je tijd maken om te fotograferen en de ervaring krijg je er dan sowieso bij.

Met de ‘NINJA’-workshop zet je alvast een goede stap om te werken aan je passie voor fotografie. Hopelijk geraak je zo gebeten door de microbe dat je – net als ik – de ambitie krijgt om van je mooie hobby je beroep te maken. Be like a (photo) ninja!! Onzichtbaar, toch overal aanwezig en toeslaan op het juiste moment!

Ik vond het super interessant en zeer motiverend om dan toch misschien weer eens een receptie of huwelijk te proberen en het op een heel andere manier te zien. De tips waren super leerrijk; echt waar!! Ook het begin van de workshop, ons eigen werk bespreken en uw eerlijke mening hierover. TOP! Ik heb het graag dat er eerlijk over kan gesproken worden. Niets negatief, gewoon leren, leren en leren. Bedankt hiervoor!! Tim – deelnemer NINJA workshop #1

WORKSHOP #2 : 5 oktober 2019

INVESTERING : 275 EURO (incl. dranken en broodjesmaaltijd, excl. BTW)

AANTAL : max. 5 personen ( nog 3 plaatsen vrij)

Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop, wil je meer info of wil je in de wachtrij geplaatst worden voor de volgende, vul onderstaand formulier zeker in!