Portretfotograaf.

Een zwangerschapsreportage kan enkel op locatie gedaan worden. Of we brengen het studio gevoel bij je thuis!

Met het ‘emotional portraits’ concept brengen maken we een mini-fotostudio bij je thuis of op een locatie die jullie verkiezen. Het enige wat ik nodig heb is een beetje ruimte voor een groot raam. Met een mobiele zwarte en witte achtergrond maken we unieke portretten met natuurlijk daglicht. De focus ligt op de blik en expressie. Om het zo puur mogelijk te houden dragen we een zwarte outfit of een kledingstuk waarmee je gemakkelijk de schouders kan ontbloten. Doe dit voor jezelf, als koppel, met het gezin of geef dit als geschenk aan een dierbare (bepaal zelf het budget op je geschenkbon)…

Bij deze reportage zetten we de tieners in de kijker, want voor je het weet zijn ze volwassen en de deur al uit.

Ideaal als verjaardagsgeschenk van een vriendengroep of voor een vriendengroepje om het eind van het schooljaar te vieren.

 

Verwacht van mij niet de traditionele kushandjes of loeren van achter een boom. Ga voor het coolste kaartje van de klas!

Als een day in the life niet is waarnaar je op zoek bent, dan past deze sessie wel bij jullie. Alles is weliswaar geposeerd en in scene gezet, maar we maken het zo spontaan mogelijk.

Een verlovingssesie, gewoon voor de fun of een destination shoot in het buitenland. Jullie liefde staat centraal!

Portret testimonial

WTF, zo’n gave beelden! Je bent geweldig en we zijn je echt heel dankbaar!

Laura & Hendrik

Kristof Claeys Photography
Deisterweg 7, 9991 Adegem

0468/01.90.54
info@kristofclaeys.be