Lifestyle 2017-05-28T21:28:14+00:00

Lifestyle fotoreportages

MIRACLE
De schoonheid van een zwangerschap mag je nooit voorbij laten gaan zonder een fotoreportage. In +/- 1,5u tijd leggen we dit unieke wonder vast in de studio of op een locatie naar keuze.
Voorbeelden Miracle

BELOVED
Hopeloos verliefd of heb je foto’s nodig voor de uitnodiging van je huwelijk? Kies een locatie die best bij jullie past en we trekken +/- 1,5u op pad om jullie liefde te vereeuwigen.
Voorbeelden Beloved

BOUDOIR
Iedere dame is prachtig en hoe kan je dit statement beter tot zijn recht brengen met een klassevolle boudoir-reportage. Omdat niet iedereen zo zelfzeker is om uit de kleren te gaan, doen we er alles aan om het je zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. Doe het in de eerste plaats voor jezelf! Verras je partner er mee of breng hem/haar gewoon mee voor een intieme reportage. Kies een leuke locatie uit (eventuele huur van een hotelkamer of B&B is excl.) en 1,5u doen we een stomende fotoshoot.
Voorbeelden Boudoir

FAMOUS
Heb je een interview van een bekende persoon voor een magazine/krant/… en je wil die opvrolijken met leuke foto’s. Met mensen als Jacques Vermeire, Evi Hanssen, Willem Vermandere, Miguel Wiels, Pascale Naessens,… in mijn portfolio heb ik enige ervaring hiermee. Aarzel niet om me te contacteren!
Voorbeelden Famous

ROCKSTARS
Ben je een band en wil je beelden van een concert, bandpics, back-stage reportage of behind-the-scenes bij een videoclip of studiosessie. Allways ready to rock ‘n roll!!
Voorbeelden Rockstars

PAPARAZZO
Een bedrijfsreportage, een BFF-shoot, een vrijgezellenfeest, een portretreeks van jezelf of een of ander gek idee. Stuur me een mailtje en we zien wat mogelijk is.
Voorbeelden Paparazzo

DAY IN THE LIFE
Ik kom 4u langs om het dagelijkse leven van je gezin vast te leggen. Zoals de meeste ouders wel weten valt er in 4u tijd veel te beleven, zeker met kleine kinderen. Er wordt gelachen, gespeeld, ruzie gemaakt, geknuffeld, wat uitgerust, acrobatische toeren uitgehaald,… Ik benader deze reportage op een journalistieke manier. Zonder regisseren, zonder poseren,… gewoon jullie jezelf laten zijn en vanuit de achtergrond de meeste spontane familiebeelden maken.
Voorbeelden Day in the life