Contact opnemen ivm een huwelijksreportage? Vul onderstaand formulier in…

CONTACT

Voor fotografen heb ik een workshop. NINJA workshop; be invisible. En dat is net hetgene waar ik helemaal voor sta. Ik zit heel dicht op alle momenten die gedurende de hele dag gebeuren, maar eigenlijk weten jullie het vaak niet eens dat het moment op beeld staat. Door een huwelijk te fotograferen als een documentaire (i.p.v. regisseur te spelen), is iedereen zoals ze zijn. Ontspannen. Feestelijk. Gelukkig. Net dan maak je de mooiste beelden. Zelfs het fotoshoot moment, pak ik op een bepaalde manier aan waardoor het niet lijkt alsof je staat te poseren. We doen er alles aan om jullie op je gemak te laten voelen en je helemaal jezelf kan zijn. Documentary style wedding photography!

Het liefste zie ik jullie graag eens live voor jullie huwelijk voor een gezellige babbel. Dan kan ik jullie persoonlijk enkele tips meegeven en kunnen we leuke ideeën uitwerken. Maar ik heb huwelijken gefotografeerd in elke provincie van het land en van mensen uit het buitenland (UK, China, Rusland, Duitsland,…) waardoor een verplaatsing naar de fotostudio niet altijd mogelijk is. Dan kan ik mijn presentatie altijd via mail doen.

Heb je altijd al gedroomd om een uniek huwelijk te hebben. Ver van het vaak grijs weer en de Belgische achtergrond die je dagelijks ziet. Wil je een vakantiegevoel creëren voor jezelf en je gasten op je eigen huwelijk? Yes! Dan heb je ongetwijfeld al een idee naar welke geweldige bestemming je wil trekken om jullie liefde te vieren. Een prachtige bestemming, uitgelaten gasten en een fantastisch koppel verdient uiteraard een onvergetelijke fotoreportage! Heb je al een concrete planning voor jullie destination wedding en wil je dat ik mee reis om een unieke huwelijksreportage te schieten? Mail me je plannen door en ik maak een gepaste offerte voor jullie op.

Ik smijt me altijd helemaal op een huwelijk. Als jullie me de kans geven mijn ding te doen, doe ik er alles aan om jullie een unieke reportage te bezorgen!

PS: op zoek naar een feestzaal? Check zeker eens vrijblijvend mijn partners

Omdat ieder huwelijk toch anders is, heb ik verschillende pakketten in de aanbieding. Vul even de onderstaande vragenlijst in en ik bezorg u via mail de huwelijksbrochure.

KLEINE REPORTAGE (8u aanwezigheid)

vanaf 1400 euro

KLEIN

DAGREPORTAGE (tot 1u na openingsdans)

2100 euro

DAGREPORTAGE

Naar aanleiding van de GDPR wetgeving zullen de gegevens van onderstaand contactformulier nooit doorgegeven worden aan derden. Deze dienen enkel om u te kunnen contacteren ivm de reportage of om een factuur op te maken. Uiteraard kan u ten allen tijde deze gegevens aanpassen of verwijderen. Meer info? Stuur gerust een mail met uw vraag…

GDPR