DE COMMANDERIE

De Commanderie is een nieuwe feest, concert -en eventzaal in Maldegem. Een zaal met een ziel; die geschiedenis uitademt. Met onze samenwerking hopen wij veel mensen een leuk event en fotoreportage te bezorgen, zodat dit uniek gebouw nog meer mooie verhalen kan vertellen.

De Commanderie werd gebouwd tijdens WO II in 1940-41 in opdracht van de Luftwaffe Belgiƫ en werd destijds gebruikt als keuken voor de officieren van de Duitse en Italiaanse luchtmacht. Het behoorde bij het Militaire Vliegplein, waar nu het Maldegemse Industriepark gevestigd is. Het gebouw is volledig gerenoveerd, rekening houdend met het historisch karakter en met een vleugje hedendaagse touch.

Heb je deze feestzaal ontdekt op deze website? Maak bij hen een boeking met mijn groeten en dan krijgen jullie ook een extraatje bij jullie foto reportage. Wat dit geschenkje is? Kom het ontdekken!!

BRAND AMBASSADOR

Genuine Strap (IT) is een onmisbaar hulpmiddel voor fotografen die met meerdere body’s werken. Surf zeker eens op deze website en ontdek wat ze te bieden hebben. Ik gebruik deze riem altijd en heb er geen moment spijt van! Bovendien mag ik jullie een mooie korting code aanbieden. Geef aan het eind van je bestelling de code ‘kristof15‘ in en ontvang een mooie 15% korting.
Bliss body (UK) heeft leuke items in de aanbieding; swimwear, horloges en leggings! Bovendien mag ik jullie een leuke korting code aanbieden. Geef aan het eind van je bestelling de code ‘kristof_claeys_photography15‘ in en ontvang een mooie 15% korting.

NINJA WORKSHOP PARTNERS