Ik ben Kristof. En zo is er maar 1…

We zijn 2006, in het zuiden van Libiƫ aan de grens met Tchaad. Tijdens een trans-Sahara in een 2pk, zijn we een week lang door de troepen van kolonel Khadaffi vast gehouden (lang verhaal) in the middle of knowhere. Daar was ik getuige hoe gekliste migranten bovenop een vrachtwagen terug de grens over moesten. Streng verboden om te fotograferen, maar ik kon het niet laten. Dat was het moment waarop mijn jeugddroom om fotojournalist te worden weer kwam opborrelen en besloot om mijn leven een andere wending te geven. Een documentaire kijk op fotografie, die ik vandaag hanteer op huwelijken en lifestyle reportages .

I’m Kristof. And there’s only 1 like me…

We are 2006, in the south of Libya at the Tchaad border. During a trans-Sahara in an old Citroen 2CV, the troops of colonel Khadaffi decided to hold us for a week in the middle of nowhere (long story). There I witnessed how captured migrants left the country again on top of a truck. It was forbidden to take pictures, but I couldn’t resist it. That was the moment my childhood dream to become a photojournalist popped up again and decided to make a 180 turn in my life. A documentary approach on photography, which I use to be a wedding & lifestyle storyteller…